Blikkenslagerlærlinger

Skolelei? Begynn i lære hos oss!

Blikkenslagerfaget er for deg som liker å ta i et tak og som liker en spennende og variert hverdag.

Hos oss får du full lønn under utdanning.

Vi har et godt miljø for lærlinger. Det er en egen opplæringsplan hvor vi rullerer mellom verkstedsproduksjon, utvendig blikkenslagerarbeid, taktekking og ventilasjonsarbeid

Det er mangel på blikkenslagere, så du vil garantert få fast jobb når du er utlært. Vi har variert arbeid der ingen dager er helt like. Fana Blikk jobber med service, produksjon, vedlikehold og nybygg.

Fana Blikk satser hovedsaklig på internt opprykk, så her har du etterhvert mulighet for å jobbe som formann, kontormedarbeider, i produksjon, butikk eller jobbe med salgs-/anbudsarbeid m.m. Vi tilbyr en variert og interessant stilling.

Veldig hyggelige medarbeidere og et meget godt arbeidsmiljø. Fana Blikk er et veletablert og solid firma med et ungt og sosialt miljø.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger, bedrifthelsetjeneste, årlige blåtur/utenlandsturer, julebord, gode mobil- og iPad ordninger, god lønn, egen firmabil for selvstendige montører og mye mer.

 
Søk på lærlingstilling her:

Last opp din CV:

Jeg gir herved samtykke til at mine opplysninger blir behandlet av Fana Blikk. Merk at Fana Blikk kan oppbevare din CV/Søknad inntil 12 måneder etter innsendelse. Dersom du ønsker at slik dokumentasjon skal slettes tidligere er det bare å ta kontakt med HR leder Elise Uhr