Blikkenslager

Vi søker jevnlig etter blikkenslagere med fagbrev. Arbeidet er veldig variert, alt fra små og store prosjekter, service oppdrag, lekkasjer m.m.

Dette kan man være med å påvirke selv, alt ettersom hva man ønsker og passer best til.

Vi driver med alt innen taktekking med stein, plater og skiferstein, beslagarbeid, lekkasjejobber, takrenner og hetter m.m.

Vi tilbyr en variert og interessant stilling. Ingen dager er like. Både service, produksjon, vedlikehold, nybygg, rehab m.m.
Vi har veldig hyggelige medarbeidere og et meget godt arbeidsmiljø.

Fana Blikk er et veletablert og solid firma med et ungt og sosialt miljø.

Vi har konkurransedyktige betingelser som f eks gode lønnsvilkår og telefonpenger og vi tilbyr egen firmabil til selvstendige montører. I løpet av året arrangerer vi diverse sosiale sammenkomster som f.eks. avdelingsmiddager, sommerfest, blåtur og julebord.
Fana Blikk jobber med kontinuerlig forbedring og har høyt fokus på HMS. Bedriften er tilknyttet bedriftshelsetjeneste og tilbyr regelmessig helseundersøkelse til fast ansatte.

Fana Blikk satser hovedsaklig på internt opprykk, så her har du etterhvert mulighet for å jobbe som bas, formann, kontormedarbeider, i produksjonen, i butikken eller jobbe med salgs-/anbudsarbeid m.m.

For spørsmål vedrørende stillingene, ta kontakt med daglig leder Endre Liseth, telefon: 934 65 555 mail: endre@fanablikk.no

Søk på blikkenslagerstilling her:

    Last opp din CV:

    Jeg gir herved samtykke til at mine opplysninger blir behandlet av Fana Blikk. Merk at Fana Blikk kan oppbevare din CV/Søknad inntil 12 måneder etter innsendelse. Dersom du ønsker at slik dokumentasjon skal slettes tidligere er det bare å ta kontakt