Hvorfor kunder velger oss?

Fana Blikk har fagkunnskap som gir deg trygghet!
Vi har et stort arkiv av referanser på forskjellige takjobber. Det å gjøre en god jobb er vår største og beste markedsføring. Ta gjerne en titt på våre Referanser

Fana Blikk har rammeavtaler med Hordaland Fylkeskommune, Bergen Kommune, Helse Vest og Bergen Bolig og Byfornyelse. Kriteriene for å få slike avtaler, går ofte på riktig pris, og på å kunne faget sitt.

Kvalitet //
For Fana Blikk har kvalitet alltid vært det viktigste. Det være seg kvalitet på arbeid og kvalitet på sikkerhet. Vi har både taktekkermestere, blikkenslagermestere og tømrermestere. I tillegg har vi fagteknikere, mer enn 20 fagbrev og svennebrev, og flere ansatte har mer enn 30 års erfaring på taket.

Du kan enkelt sjekke kompetansen til alle firma på Kompetansesjekk

Sikkerhet //
Vi tar sikkerheten på alvor. Det er påbudt med stillas og skikkelig sikring på takjobber. Vi tar HMS på alvor, så slipper du som huseier å bli stilt ansvarlig for eventuelle ulykker.

Garanti //
Vi følger lov om håndverkstjenester som gir deg som kunde garanti på vårt arbeide i 5 år. Skulle det skje noe etter 5 år – snur vi ikke ryggen til av den grunn. Vi har vært her i mer enn 50 år og skal være her i mer enn 50 år til!
Fana Blikk har hatt samme eiere, og drevet med sunn og god økonomi i alle år.
Du kan enkelt sjekke økonomien på Purehelp

Mer enn en Blikkenslager //
Fana Blikk er TOTALLEVERANDØR!
-TAK
-TØMRER
-BLIKK
-VENTILASJON
Vi har også et godt samarbeid med faste murere, elektrikere og rørleggere, og kan være behjelpelig med å skaffe konkurransedyktige priser dersom dette blir nødvendig.
Vi har også en egen stillasavdeling med flere tusen kvm. stillas. Disse benyttes på egne jobber i tillegg til utleie. (Det er også muligheter for ekstra lånetid).

Velg en mesterbedrift du også!

-Fagkunnskap gir trygghet!