Hvilken håndverker skal jeg velge…? Unngå fallgruvene!

Det å velge riktig håndverker kan være et vanskelig valg. Spørsmålet blir ofte hva man skal legge vekt på: pris, kvalitet, sikkerhet, garantier osv. Det å velge feil firma på taket kan få store konsekvenser!

Pris //
Å velge et rimeligere alternativ kan ofte være fristende, men det er nødvendigvis ikke det beste. Sjekk at alt som skal være inkludert er med. Mange tilbydere selger seg inn med en lav sum, for så å ta det igjen med store ekstra regninger senere.

Kvalitet //
Sørg for at firmaet har den nødvendige kompetansen som skal til. Mesterbrev er et bevis på at bedriften leverer kvalitet. Sørg for at bedriften du velger innehar Mesterbrev innen taktekker- og/eller blikkenslager-faget. Be om referanser fra tilsvarende jobber. Sjekk at tilbyder har den nødvendige kompetansen som skal til for å utføre jobben.
Du kan enkelt sjekke kompetansen til alle firma på Kompetansesjekk

Sikkerhet //
Sikkerheten skal tas på alvor også av håndverkere. Det er påbudt med stillas og skikkelig sikring på takjobber. Bruk et firma som tar HMS på alvor, da slipper du som huseier å bli stilt ansvarlig for eventuelle ulykker.

Garanti //
Er firmaet du velger fremdeles der om noen år hvis noe skulle skje? Ingen firma er feilfrie – da er det viktig å velge et firma som har vært i bransjen i mange år. Hver år er det flere firma i denne bransjen som går konkurs. I disse tilfellene står sluttbruker uten noen å reklamere til, om noe skulle skje, eller i værste fall stå med en halvferdig jobb. Slike tilfeller er det desverre mange eksempler på. Sjekk økonomien til det aktuelle firmaet – og vær kritisk!
Du kan enkelt sjekke økonomien til alle firma på Purehelp

Er du fremdeles usikker på hvem du skal velge – er det bare å ta kontakt.
Vi kan hjelpe deg selv om det ikke blir oss du velger.

-Fagkunnskap gir trygghet!