Butikken

Hos oss kan du til enhver tid kjøpe det meste innen tak og ventilasjon.

Ønsker du å gjøre jobben selv, kan vi i butikken hjelpe deg med alt fra å finne rett produkt, beregning og levering.

Trenger du beslag, takhetter, pipekledning, ovnsplater eller lignende er dette produkter som vårt verksted produserer for deg, på dine mål. Vi har fortløpende produksjon og produserer beslag mens du venter i butikken med en kopp kaffe! Alle henvendelser om verkstedet skjer i butikken.

Vi leverer tegl- og betongtakstein fra blant andre Monier og Wienerberger, og takplater i stål og aluminium fra Plannja til konkurransedyktige priser.  Av taksikring, leverer vi kun godkjente kvalitetsløsninger fra Lobas. Tilbudene du får fra oss er spesifisert fra takpapp, feder, lekter og festemateriell - til levering av takstein på taket.

Av takrenner lagerfører vi aluminiumsrenner fra Grøvik Verk, og plastrenner fra Plastmo i assorterte farger og dimensjoner. Fra Plastmo kan vi også levere takrenner stål, zink og kobber. Vi fører komplett sortiment fra Plastmo ; blant annet Sunglaze, terrassetak, isolerende utestuetak  og DryppStopp.

Innen boligventilasjon er vi leverandører for Systemair og Flexit, og lagerfører en betydelig del av deres sortiment. Enten det skal være utskifting av eldre mekaniske avtrekk, eller montering av balansert ventilasjon i ny bolig eller som del av oppussing. Ventilasjonsanleggene blir til en hver tid prosjektert og levert etter gjeldende tekniske forskrifter.

Systemair/Villavent er vi også servicepartner med, så om det skulle være noe er det bare å ta kontakt!

Hos oss er det alltid fagfolk til stede som kan svare på eventuelle spørsmål.

Ønsker du tilbud eller har spørsmål, er du alltid velkommen innom butikken, eventuelt kontakt oss på e-post eller telefon.

Direkte telefon til butikken: 55 11 69 63 / e-post : butikk@fanablikk.no

Våre åpningstider er 0700-1800 alle hverdager, og 0900-1400 lørdager.

Besøk nettbutikken

Kontakt

Butikk

Tlf: 55 11 69 63

Øyvind Rasmussen

Tlf. 9346 5573

@